lauantai 19. maaliskuuta 2011

Jouko ja agilityn alkeita :-)


Olen Joukon kanssa naksuttimen kanssa treenannut keppejä vain muutaman kerran aikaisemmin. Nyt edes joka kepillä ei tarvitse enää naksauttaa vaan vain muutaman kerran ennen keppien loppua... Joko se on TODELLA nopeasti oppinut ne tai joku on sen aikaisemmassa elämässä jo tutustuttanut sen pujotteluun.
Ensimmäistä kertaa ikinä keinun harjoittelua Riikan opetuksessa... Koska Jouko on niin kevyt koira, kannattaa kuulemma opettaa se juoksemaan suoraan lähes keinun päähän. Keinun keskellä laskeutumisen odotteluun menisi paljon turhaa aikaa. Tänään opeteltiinkin vain loppupäätä, jotta siitä tulee varma.

Ensin vähän lähempää ja sitten suurinpiirtein keskeltä Jouko sai seurata lihapullajonoa aina päähän asti kissanruuan luo (joka on sen ykkösherkku). Samalla keinua heiluteltiin ja lopussa sitten kissanruuan syöntivaiheessa ryskättiin päätä maahan muutamia kertoja.

Varsin positiivinen kokemus kaikessa jännittävyydessään keinuun tutustuminen Joukolle oli.  Enempää ei edetty, koska pikkukoiran maha kerkesi täyttyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti