tiistai 12. huhtikuuta 2011

Duracell-agilitaaja ja vähemmän duracelli tokoilija

Hörviäisen "tokoilut"

Yksi niistä surkeista tokopäivistä, kun herraa ei vaan kerta kaikkiaan nappaa ja alan suunnitella taas bordercollien ostoa. (Mutta sitten toisaalta porokoira on kuitenkin niiiiin hieno... Ja varsinkin meijän rakas, persoonallinen ja outoluonteinen Hörviäinen. :))

Höpi ei osannut enää tulla edes sivulle. Luikki vain karkuun sen näköisenä kuin olisin joskus kouluttanut sitä niin kovin ottein ettei se uskaltaisi treenata. (Selvennykseksi että en käytä koskaan pakotetta kouluttamisessa.) En kertakaikkiaan ymmärrä miksi miksi miksi!? Toisaalta se on aina ollut tuommoinen ailahteleva... Joskus tullut mieleen että voisiko motivaatio-ongelmat kuitenkin johtua jostain fyysisestä vaivasta?

Hyppyliike jaksoi ihan hetken vähän kiinnostaa.

Joukon agility

Jouko on löytänyt itsestään himoagilitaajan... Se on niin rohkea ja innokas ja kaikkea... =) Kepitkin sujuu nyt jo hyvin vikkelästi vähillä virheillä!

Pitäisi itse panostaa harjottelussa sellaseen parempaan läsnäoloon. Ja tehdä jotenkin tavotteellisia treenejä, eikä vaan ajatuksissaan ohjailla sitä esteeltä toiselle. Yksin treenaillessa siihen helposti sortuu. Enkä muutenkaan ole mikään agilityguru, että toivottavasti en onnistu pilaamaan sen nopeutta tai muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti