lauantai 2. huhtikuuta 2011

Hörviäisen "tokotasosta" ja treeneistä tänään :)

Aamulla oli tunnin ryhmätreenit kasvihuoneella (Kotkan Koiraystäväin Seurassa harrastetaan).


Pujottelu koirakkorivin väleistä: Seuraaminen jo niin hyvällä tolalla (eli hienommin sanottuna ärsykekontrollissa), että muista piittaamatta onnistuu tuo. Ei osallistuttukaan pujotteluihin ennen kuin pystyin luottamaan siihen että pysyy käskyn alla.


Seuraaminen: Ei parasta mahdollista, verrattain innotonta.. Tästä syystä pyrittiin pitempiä seuraamispätkiä välttämään. Perusteluna, ettei yleistyisi lisää löysäily ja perässä laahailu... Joku toinen kerta sitten.


Paikalla makuu: Hössön "aina varma liike". En muista milloin viimeksi olisi noussut. Jonkin verran harjoteltiin TAAS sähäkämpää maahan menoa. Turhan usein tullut vielä nykyäänkin palkattua liian rauhallisista alas rullaamisista.


Hyppy: Hiukan empimistä hypylle lähdöissä vielä, kun niin uusi liike. Muuten alkaa olla hallussa sarja (sivu -> hyppy -> seisomaan jääminen -> paikallaan seisominen sen aikaa kun kävelen sivulle -> istuminen). Riskinä vielä se, että jää vinksinvonksin sivuttain eli ei hypyn jälkeen käänny kunnolla kohti. Ihan oikean asennon järjestäen osoittamalla alkanut ymmärtämään, mikä kohta on suorin tie makkaraan.


Liikkeestä seisomaan jääminen: Varsinaisen käskyn lisäksi käytän vielä saman aikaista oikealla jalalla liioiteltua harppausta sen jälkeen, kun sanallinen käsky on tullut.. Siis jotta Höpi voi olla varma, että tämä nyt oli se j-ä-t-t-ö.. Tapaan takertua joskus liian pitkäksi aikaa tollaisiin juttuihin syistä: oma turvallisuudentunne ja turha epäluottamus ystäväistäni kohtaan...

Luoksetulo: Koirakkorivin ohi. Hyvin meni, vaikka yks koira vähän rähistikin ohi juoksevalle tehtäväänsä keskittyneelle Hörtsille...

Noutoa ei edes viititty kokeilla... Meille on kummallekin tullut kammo sitä liikettä kohtaa. =P

Semmosia pohdintoja... Ja tässä vielä pari tokokuvaa (eivät tosin tältä päivältä):


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti