maanantai 27. lokakuuta 2014

Keppejä!

Tuli loma ja päätin, että josko totuttaisi Einsteinin vähän keppeihin jo näin suht ajoissa. Helpottaa kun pääsee joka päivä halutessaan treenaamaan, niin ei mene pienet edistysaskeleet niin helposti hukkaan.

Aloitettiin lauantaina tutustuminen, tarkoituksena siis kouluttaa naksuttimella ilman apuvälineitä nuo kepit. On toiminut Teslan kanssa, niin mitä sitä mulle toimivaa ratkaisua muuttamaankaan. Aina vaan hämmästyttää tuo Einsteinin nimensä veroinen älykkyys, lauantaina aloitettiin kahdella kepillä, edettiin nopeasti neljään keppiin ja siitä kuuteen. Aivojen raksutuksen voi havaita kun pentukoira miettii, ja aivan mahtavasti miettiikin. Tänään on maanantai, ja tänään mentiin jo monet kerrat 12 keppiä ilman välipalkkoja. Aivan mahtavaa :D

Teen nyt tällä kertaa ehkä tyhmästi, kun ajattelin opettaa ensin tuon keppi-tempun ja sitten vasta tuoda siihen erilaiset lähestymiset, ohjaajan liikkeet yms. mukaan, mutta haluan kuitenkin alkuun varmat kepit ja pikkuhiljaa siitä sitten vaikeuttaa.

Hikan kanssa myös otettiin tänään taas pitkästä aikaa keppejä, se jotenkin on paineistunut kun vietiin ehkä liian aikasin radalle nuo kepit ja Hikka olisi halunnut tehdä aina aivan jotain muuta kuin nuo kepit. No tänään otettiin Hikan kanssa noita ja sillähän olikin ihan kivaa keppejä tehdessä. Alkoi vauhti ja varmuus tulla takaisin siihen pisteeseen mitä oli ennen tuota "paineistumista". Nyt myös Hikan kanssa perusvarmoja hyviä keppitreenejä, ennen kuin viedään uudelleen radalle.

Hikkahan on jo kohta 18kk ja voisi osallistua virallisiin kisoihin, tuskin tulee osallistuttua, keinu on vielä vaiheessa ja kepit vaatii varmuutta. Ja yksi asia mikä ihmetyttää on myös tuo, kun käyn ilman Maijaa treenaamassa Hikkaa, niin sen motivaatio on jotain aivan naurettavaa. Hikka kävelee ja tallustelee ihan omiaan ja on tuo työmoodin käyttöön saanti työn ja tuskan takana. Aivan eri meininki sitten taas, kun Maija on paikalla.

Käytiin tekemässä Hikan kanssa kokeilumielessä miten möllikisoissa menee ja siellähän se kyllä meni varsin kivaa kyytiä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti