torstai 12. maaliskuuta 2015

Treenaamisen iloa

Sekalaisella määrällä ollaan päästy treenailemaan. On se vaan Einstein ihana harrastuskaveri! Ollaan saatu vähän estehakuisuutta paremmaksi ja maksirimatkin pysyy ylhäällä ihan kiitettävästi. Vielä tulee jossain harvoissa tilanteissa ali, mutta sekin on ihan todella satunnaista.

Maija on treenaillut kyllä Einsteinille mahtavat kontaktit, vielä toki vaatii vahvistusta, mutta osaa jo tehdä yksittäisenä esteenä todella itsenäisesti esteen ja pysähtyä nätisti etutassut suoraan eteenpäin vaikka ohjaaja olisikin jossain aivan muualla :)

Keppejä on otettu muutamat kerrat per reenikerta ja nyt alkaa jo näkymään valoa tunnelin päässä :) Nopeuskin alkaa olemaan melko kohtuullinen jotain 3 sekunnin pintaan, vielä pitää ottaa tehotreeniin keppikulmat ja vähän parempi itsenäinen suorittaminen, tuppaa karkaamaan kepeiltä jos itse liikkuu kauheasti eri suuntaan.  Alla muutama video Einsteinin kepeistäEn ole muistanutkaan kuinka kivaa tämä harrastaminen on, kun tapahtuu selkeää kehitystä. Vaan on se kivaa!

Hikka ja Maijakin aloittivat kisauransa ja ottivat ensimmäisissä kisoissaan nollavoiton! Ei ehkä kaunein, mutta voitto kuitenkin :) Hikan kanssa on vähän ongelmia nopeuden saamisessa, jotenkin on niin herkkä, että kun ohjaa vähän väärin, niin menee samantien himmaus päälle ja sitten pitää taas kiihdytellä uusiksi vauhtiin. Tähän siis selkeästi vaan parempaa ohjausta! Ja viime viikkotreeneissä havaittiin myös, että n. 8 kilsan juoksulenkki aamupäivällä teki hyvää vauhdille illan treeneissä, ihmeellinen koira :D

Alla video Hikan ja Maijan ensimmäisistä virallisista kilpailuista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti