sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kisahommia

Tulipahan taas käytyä kisaamassa muutama rata vantaalla. Tuomarina piti olla Anne Viitanen, mutta olikin vaihtunut viime hetkillä Kari Jaloseksi. No, radat oli, varsin tehtävissä olevia. Ja mehän tehtiin... kaksi hyllyä siis.. :D No, oli kyllä niin omia mokia, että varsin ihmetyttää. Mitään videoitahan noista ei ole, kun yksin tuli oltua liikenteessä, voisi harkita jotain jalustasysteemiä ja kaukosäädintä, kun jurona ujona epäsosiaalisena olentona sitä ei tietenkään voi pyytää ketään kuvaamaan :D

Hyppäriltä jäi kaivelemaan keppikulma ja sen kanssa tehty sähläys jolta sitten ohjasin koiran keppien sijaan kaukana olleeseen putkeen. Sen verran kaiveli, että piti rakennella noin suurinpiirtein sama keppikulma tuonne treenattavaksi, siitä jotain kuvamatskua alla.

Ekat kepit oli siis tuo minkä sössin VALSSIA tehdessä... ei kyllä taas ole järki paljon päätä pakottanut. Luottoa vähän koiran osaamiseen pitäisi kyllä saada itselle... No sitä tulee treenin myötä ja sen verran luottoa kuitenkin suorittamiseen oli, että ilmoitin meidät myös seuraavalle viikonlopulle kolmelle startille samaiseen paikkaan vantaalle, jos tällä kertaa ei ajaisi siitä uudesta rampista ohikaan ja löytäisi ilman stressiä pelipaikalle.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti