lauantai 21. toukokuuta 2016

Kisaamista

Taas on hieman kisailtu, nyt päästiin tänään jo siihen pisteeseen taas, että saadaan jopa jotain tuloksia. Näin se on mennyt niin ykkösissä ja kakkosissa ja toivottavasti myös kolmosissa, hyllyt -> tulokset -> nollat.

Tänään oli Johanna Nyberg tuomaroimassa neljä rataa, varsin vauhdikkaita ja mukavia ratoja, mutta huomattavaa jännitystä on itsellä. Viimeisille kahdelle radalle sain jo jännityksen purettua melko hyvin ja sieltä alkoi jotain tuloksiakin tulla. Eli kolmannelta radalta 10 (2xkontaktivirhe, joo kontaktit otetaan taas tehomuistutteluun) ja neljänneltä vitonen kun rynnin kepeille (tästäkin olisi kyllä A:lta pitänyt vitonen antaa) Oli kyllä järjettömän kivaa taas kisata, löytyi paljon kehityskohteita taas. Tiukat käännökset, ne on nyt ihan seuraavaksi tehotreenin alla kontaktien kanssa. Einstein on aika pitkälaukkainen koira ja selkeästi ei vaan toimi noi mun myöhässä olevat ohjaukset, katselin videoilta muita vähän eri laukalla olevia koiria ja niiden koirakoiden ohjauksiin nähden olen hyvin ajoissa, mutta se ei vaan riitä Einsteinille, sille pitää näköjään olla vielä enemmän ajoissa :D Ja haastavaahan tästä tekee se, että se on se sekunnin kymmenys, mikä erottaa tiukan käännöksen ja kiellon.. Olen siis aika varmuudella aina myöhässä. :D Pitää vähän tutkia youtubea, josko sieltä löytyy samanlaisella laukalla kulkevia koiria hyvillä ohjaajilla, voisi saada jotain ideoita asioiden uudelleen mietintään. Joitain ideoita jo onkin kyllä, pitää vaan vähän treenata jotta voi ottaa käytäntöön.

Alla meidän paras suoritus tältä päivältä, arvosana ehkä semmonen 7+, mutta fiilis oli kyllä hyvä, varsinkin lopun takaaleikkauskäännön onnistumisesta =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti