torstai 6. elokuuta 2015

Möllikisat

Käytiin vielä viikko ennen virallisen kisauran starttia kisailemassa seuran omissa möllikisoissa.
Möllirata oli varsin sujuva, olin ajatellut, että nyt vedän niinkuin kisoissa vedän ja en mieti mitä virheitä tulee, vaan katselen ne sitten videolta. Kisaavien radalla sitten tarkoituksena vähän enemmän kiinnittää huomiota epäkohtiin.

No ihan kohtalaisesti rata meni, nollarata, ei yhtään rimaa, ei kontaktivirheitä ei mitään. Voitto kotiin! Jee!! :-) Jälkeenpäin kun katselee, niin kontakteilla olisi voinut olla hieman tarkempi, annoin vapautuskäskyt jo ennen kuin koira oli pysähtynyt, kaipa alitajuisesti pelkäsi että pieleen menee jos käy vaatimaan tiukkaa pysähdystä. Noo, kontaktien häiriötreeni on alituisesti kesken, hyvin kestää treeneissä, mutta heti kun on vähän kisanomainen tilanne, tulee itselle ja koiralle hönkä päälle ja pysähtyminen ei ole päällimmäisenä mielessä, vähän jälkeenpäin harmittaa että en vaatinut niitä, mutta no, oppia ikä kaikki. :)

Alla video mölliradasta.


Kisapaniikkia olen lietsonut tietysti katselemalla Kaukisen Markun ratapiirroksia, hyvin toimii lietsonnassa.

Muutenkin aika agilityntäyteistä elämää, virallisten kisojen järjestelyjä, uuden harjoitushallin varustelua, esteiden tekoa ja tietty perus hallitustoimintaa seuran eteen. Loma alkaa huomenna, josko kerkeisi treenaamaankin taas vähän. Ohjatuissa harjoituksissa viimeksi käynyt kait kesäkuussa ja sitten muutamassa valmennuksessa, muuten hyvin vähäisellä pihatreenillä menty... ehkä tämä tästä.

1 kommentti:

  1. Hei, sinut on haastettu Liebster Awardsiin. --> http://porokoirapyry.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards.html

    VastaaPoista