lauantai 18. heinäkuuta 2015

Heinäkuun Valmennus

Tänään oli vuorossa Sami Wessmanin valmennus.

Tarkoitus oli tehdä ratatreeniä ja valittavana oli kaksi eri rataa. Itse valitsin helpomman pätkän, koska ei olla tehty rataa, ollaan kisaamaton kaksikko ja joskus on vaan ihan tervettä tehdä myös ns. "helppoja" ratoja.

"Helppo" rata
Rata ei todellakaan ollut helppo, varmaan jollekin oli, mutta minulle ja Einsteinille ei ollut! Jo heti alkuun, 2-3 esteet, ei meinannut mennä, toinen vaikea kohta oli 15-16 esteet, jota en saanut toimimaan kertaakaan aivan niin kuin olisi ollut tarkoitus.

Mutta oli todella siistiä huomata, kuinka tarkkaa tuo rytmien käyttö taas onkaan ja kuinka paljon niistä on apuja koiran linjoihin. Välin 1-5 pystyi ohjaamaan noin 4 askeleella, sopii tämmöselle plösölle varsin hyvin ;-)

Mutta paljon taas tuli esiin asioita, joita joutuu treenaamaan.

- Rytmitys, tarkkaa, mutta niin tehokasta, toimii Einsteinillä todella hyvin.
- Kepit, keppikulmia ja varmuutta keppien sisäänmenoihin
- Kontaktit, lisää vahvistusta siihen, että voisi juosta jossain vaiheessa täysiä ohi. Nyt kerran varasti, mutta kesti ihan OK:sti ohihölkkäilyt. Eli lisävahvistusta vaan, jotta kestäisi kisatilanteet

Mutta kyllä kaikkinensa jäi hyvä mieli, ei se niiin epätoivoista olekaan, saatiin menemään hienosti väli 18 - 24 esteet lopulta =)

Alla vielä videotodisteita aiheesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti