lauantai 11. heinäkuuta 2015

Heinäkuu

Onpas vaan ollutkin aktiivinen Heinäkuu, yksi viikko lomaa tekee ihmeitä myös koirahommissa.
Loman aikana kerennyt käymään agirodussa, opettamaan suht ok keinun ja käymään agilityvalmennuksessa Elina Jänesniemen opissa.

Agirotu: tuo tunnelmaltaan ylivoimaisesti rennoin agilitytapahtuma mitä on vastaan tullut, osallistuimme tänä vuonna minä Einsteinin sisarusjoukkueessa ja Maija Hikan sisarusjoukkueessa. Tapahtuman tunnelma oli tänäkin vuonna hyvä, ilma suosi agilitaajaa, ei ehkä koiraa, mutta ohjaajaa. ALO-luokassa Einsteinin kanssa kisattiin, ja otettiin 3 pennun + Äitin joukkueella sieltä voitto! Olipas mukavaa! Ja kuka sanoo, että tärkeintä ei ole voitto vaan osallistuminen... kyllä voitto on tärkeintä :D noh, ei vaan, mutta mukavaahan se on :)

Iisipowerin Vauhtihirmut


Einsteinin radalla kävi ikävä tapahtuma, kun pussin kangas irtosi rakenteestaan ja Einstein jäi pussin sisään pyörimään, mutta onneksi on semmonen luupää, että ei siitä ollut moksiskaan :)

Alla meidän porukan joukkuerata! Kisaamassa, Ilo, Einstein, Wiksu ja äiti Iisi.


Keinu: Kolme treenikertaa se otti, että Einstein tajusi jossakin määrin, että keinu on kiva este ja miten se suoritetaan. Nyt on otettu jo harjoituksia yhden hypyn takaa keinulle ja itse tulen hölkäten perässä ja ohitan koiran ja sanalla vapautuu. Hyvin toimii, toki vaatii vahvistusta vielä jonkin verran, kuten myös koiran tulee älytä se kohta mihin kannattaa juosta. Niin, näyttäisi siltä, että annan Einsteinin päätää oikeastaan miten haluaa esteen suorittaa, kunhan ottaa päähän hyvän kontaktin. Näyttäisi kuitenkin vähän arpovan kohtia eri kerroilla, mutta näyttää myös siltä, että etsii sitä nopeinta tapaa saada lelu... Jos nyt alkaa menemään hitaammaksi, niin sitten pitää ottaa vähän opastusta mukaan.

Elina Jänesniemi: Tuli käytyä myös hänen koulutuksessaan. Paikalla oli koko sisaruskatras + äiti! En ole ollut ennen Elinan koulutuksissa, mutta täytyy sanoa, että tykkäsin todella paljon hänen tavastaan kouluttaa. Paljon uusia eväitä sain Einsteinin ohjaukseen, täytyy yrittää jatkossakin jossain määrin käydä hänen opissaan!
Tässä vielä pieni video treeneistä:


Mutta sellainen oli ensimmäinen lomaviikko, seuraavat kolme viikkoa ajoittuukin siihen, kun Einsteinin kisaikä täyttyy ja 8.8. olisi tarkoitus ensimmäisen kerran startata, siihen sitten ehkä vielä 9.8. toiset 3 starttia päälle... tavoitteena saada loman aikana eka nollatulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti