torstai 16. heinäkuuta 2015

Viralliset kisat!

Noniin, nyt se on tehty, ilmoitettu Einstein ensimmäisiin virallisiin kisoihin Kirkkonummelle 8.8.
Tuomarina tuolla on Markku Kaukinen, jonka radoista olen ainakin tähän mennessä pitänyt. Einstein on tuolloin sen 18kk ja 2 päivää. Halu kisaamaan on kova, sitä kautta tulevat varmasti aivan uudet ongelmat esiin, liittyen varsinkin kokopitkien ratojen ohjaamiseen. Voin jo nyt aavistella, että tulen olemaan myöhässä, myöhässä ja vielä kerran myöhässä.

Ratoihin tutustuminen tulee olemaan varmasti vielä todella haasteellista. Mutta vähän videota kehiin ja sitten parantamaan seuraavaa kertaa varten omaa toimintaa!
Olen suhteellisen kova jännittäjä ja näköjään jo kisailmon jättäminen aiheutti jonkinasteista jännitystilaa, saa nähdä mikä on tilanne sitten kun pääsee ihan kisapaikalle saakka. Onneksi on vielä yhdet oman seuran järjestämät möllikisat 3.8., sinne siis muutama startti vielä kokeilemaan miten saa yhteistyön toimimaan.

Hikkakin tuli ilmoitettua kuudelle radalle Maijan kanssa, 25.7. Hausjärvelle ja 26.7. Janakkalaan. Samalla tulee vähän mökkeiltyä ja lapset pääsee Mummolaan! Samaan aikaan olisi ollut kisat kotikulmilla Haminassakin, mutta kun tuomarina on Anne Savioja, niin Hikka ei niissä kisoissa saa kilpailla, tyhmää!

Tulipa myös haettua Agilityliiton TopTeam:in potentiaalisten koirakoiden valmennusryhmään. Jos ennakkotehtävät onnistuivat riittävästi, olisi tuon tiimoilta valintatilaisuus 29.8. toivon todella, että pääsisin sinne saakka, olisi yksi kokemus lisää jos ei nyt ihan paikkaa irtoaisikaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti