lauantai 30. huhtikuuta 2016

Kolmosten aloitus

Noniin, nyt on otettu kolmosissa ensimmäiset startit. Ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa. Olin jopa parin ekan radan jälkeen melkein menemässä vanhaan minääni ja meinasi alkaa agsamasennusta puskemaan. Ei muuta kuin siis pakottamalla etsimään niistä hyviä kohtia...


 • Hyvät kontaktit!
 • Putkiin irtoaminen aivan ilmiömäistä
 • Vauhti on kovaa
 • Saatiin molemmille agsaradoille ihan sujuviakin pätkiä, tosin noin 5 esteen sarjoina... mutta kuitenkin =)
 • Okseri viimisenä esteenä ei ollut ongelma 2 / 3 radasta. 
Hyppärille vielä jotenkin sain itseni kasattua ja se menikin kolmanneksi viimeiselle esteelle ihan nollana, mutta jostain on nyt näköjään kehitetty keppiongelma! Kolmannella kerralla vasta oikein kepeille sisään, vaikka tulokulma oli helppo. Samanmoisia ongelmia oli kahdella aikaisemmallakin radalla, joten siis, erityisesti kehityskohteena KEPIT! Oli näköjään kahdella radalla vielä kepit niin, että itsenäisesti päähän suoritettuna olisi tuonut järjettömän paljon etua seuraavaan ohjaukseen, joten siis, sisäänmenot, itsenäisyys, päähän tehtävät ohjaukset treenin alle. 

Mutta kaikenkaikkiaan ihan OK kokemus, saatiin yksi tulos, vaikka olikin kauhean huono tulos =)

En tiedä oliko nyt vaan kisaporukka vapun viettoon lähdössä, mutta tunnelma oli jotenkin ankea. En ole kolmosissa liiemmin aiemmin kisannut, joten en tiedä onko se aina näin, mutta hävettää kun joku tekee nollan ja vain muutama ihminen paristakymmenestä katsojasta/kanssakilpailijasta taputtaa... paska meininki!

2 kommenttia:

 1. Hyvinhän sulla meni, jos kerran yksikin rata meni melkein loppuun asti nollana!

  Täytyy sanoa, että on ollut aika monia kolmosten kisoja joissa taputetaan tosi vähän, välillä kun itse oon jäänyt katsomaan kisoja, niin melkein yksin olen siellä taputellut.

  Oon kanssa huomannut että monissa kolmosten kisoissa olisi etua hyvästä ja itsenäisestä keppiosaamisesta, joten Haltille on projektina opettaa oikeasti itsenäinen keppiosaaminen..

  VastaaPoista
 2. Joo aika vähän niitä taputapuja tulee mun kokemuksella noin muutenkaan, ellei ole tuttuja. Ja eilen kisoja katsoessa ihmettelin, ettei kyllä kaikilla vaikuttanut olevan radallakaan kivaa koiran kanssa. Se vähän pisti ikävästi silmään. :(

  Uutta putkeen vaan ja lisää keppitreeniä. Noita meidänkin pitäis treenata vaan aina lisää ja lisää kummankin kanssa. Keep it positive! :)

  VastaaPoista