perjantai 29. huhtikuuta 2016

Rohkeus!

Onpas tämä Agility taas niin kivaa! Yksi mahtavimpia juttuja mitä tässä on ehkä TopTeamin myötä tullut, on rohkeus, rohkeus yrittää uutta, kokeilla erilaisia ratkaisuja ja nähdä erilaisia vaihtoehtoja toteutuksiin!

Hyvä esimerkki on, keskiviikkona treenasin oikeastaan ensimmäistä kertaa ehkä sitten vuoden 2011 vippausta, ei sujunut silloin joten hyvin skeptinen olin aiheen tiimoilta. Maija osasi mulle hyvin selventää miten se pitäisi tehdä, tein muutaman kerran ja onnistuin molemmilla kerroilla =)

Olikin ohjatut treenit torstailta sitten peruttu, niin mentiin osalla porukkaa tekemään OMD Mikko Aaltosen treenihaastetta. Sieltä löytyikin sitten yllätys yllätys, kohta johon tuli mieleen vippaus tehdä. Ja tässä nyt tuleekin tuo, mikä jo moneen kertaan on mainittu, rohkeus, eli tottakai kokeilin siihen vippausta ja ai että, sehän oikeasti toimi ihan törkeän hyvin! Ohjaustekniikka mitä olen karttanut kuin ruttoa, koska en ole koskaan sitä osannut, enkä oikein tiennyt miten se pitäisi toimia ja nyt teen sen jo jonkinmoisessa radanpätkässä! Alla videonpätkä tuosta treenistä, vippaus siis esteellä kolme! Keinun jälkeinen elämä olikin vähän hämärää mutta kepeille vienti, ai että, kylläpä vaan toimikin! =)


Huomenna sitten tosiaan startataan kolmosten kisat! Siellä sitten vaan taas rohkeutta peliin, vippauksia ja erikoisia, meille toimivia ratkaisuja! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti