lauantai 26. maaliskuuta 2011

agirallia

Kappas, taas viikko vierähti huomaamatta, peruselostelua ollut Teslan kanssa, vähän on keppejä sisällä koitettu treenata, välillä menee ihan kivasti mutta useimmiten ei... =)

Tänään oli alkeisagilityssä uusina esteinä A-este ja pituushyppy, täytyypä sanoa että varsin hienosti meni Tesla, mallisuorituksia oikeastaan molemmissa ja ei paljoa ole tarvinnut houkutella... A-este juostiin ennen kuin kerkesin kissaa sanoa.. :-D Huomasin kyllä ongelmankin Teslan ohjaamisessa, ilmeisesti vähän liikaa painottanut tuota koiran vasemmalla puolella oloa, kun joka tilanteessa Tesla yrittää ängetä itseään sinne, no, otetaan niitä harjoituksia eri puolilta sitten,  kun esteet menee paremmin ja itekin osaa ohjata vähän paremmin... :)


Aktivointia on ollut koirilla kyllä arkipäivien iloksi, viimeisin aktivointilelu koostui pahvilaatikosta jonka sisällä oli pullo jossa oli nameja ja tämä pahvilaatikko oli teipattu ja laitettu kangaskassin sisälle joka oli vielä solmittu kiinni... no niin se vaan eilen aloitettiin ja äsken Tesla juuri viimeisteli namien poiston pullosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti