sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Keppilenkkeilyä!

Joop, normaali sunnuntai, ennen kuutta ylhäällä ja seittemältä jo koiran kanssa lenkillä. No joo, ei ihan normaalia. Tuossa Hörviäisen kanssa tallustaessa lumisateessa, tuli mieleeni että pitäisi saada jo keppitreenit Teslan kanssa aluilleen, päässäni jo hahmottelinkin keppien rakentamiseen tarvittavat piirustukset ja materiaalit (nämä tulevat tänne, jos joskus päätyvät ihan koneelle asti) mutta halusin myös kokeilla sisällä pientä ehdollistamista jo tuohon keppeilyyn.

Omatoimisesti siis otinkin pari TOKO-tötsää ja kävin niiden kanssa treenaamaan, jonkinajan naksuttelun jälkeen Tesla oppikin jo menemään varsin vauhdikkaasti ensimmäisen keppivälin. Kun en ole kovin hyvä näissä naksuttelujen keksimisissä niin mukailin ohjetta joka löytyy täältä. Ongelmaksi muodostuu kyllä noilla toko-tötsillä reenatessa, että ne liikkuu ja ne on muutenkin liian huomaamattomat. Kokeilin jopa neljän tötsän ketjua kun sisäänmeno toimi,  mutta muutaman yrityskerran jälkeen kun oli tötsät pitkin poikin lattiaa päätin vain treenata keppeihin sisäänmenoa.


Onkohan jollain hyvin sisäkäyttöön sopivia keppejä näin talvella treenaamista varten? No onneksi on kevät tulossa niin pääsee treenaamaan oikeiden keppien kanssa enemmän (joo joo, kyllä ne valmistuu) ;-)

Ainiin, Hörviäisen lenkki, käytämme molemmat tuommoista sports-tracker sovellusta puhelimessa, on aivan loistava sovellus, aiheuttaa jossain määrin jopa liikunnanhimoakin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti