lauantai 16. huhtikuuta 2011

Teslan agility

Nonnii, käytiinpähän taas Teslan kanssa vähän kattelemassa kuinka tuo agility sujuisi... No eihän se sitten sujunut ollenkaan, kiinnostus agilityyn ja minuun oli melkosen vähäistä kun oli kevättä ilmassa ja paljon narttujen hajuja joita haistella. Kävin tässä miettimään josko kokeilisi tuota hormonipiikkiä Teslan rauhoittamiseen, on meinaan velipoika ainakin kastroitu tuon yliaktiivisen hormoonitoiminnan takia... En haluaisi kuitenkaan kastroida Teslaa kun se niin naisista tykkää ja ihania pentujakin se on jo saanut.

Ainiin, joo haukkumisen ja nuuskuttelun välillä sai Tesla muutaman pöytäharjoituksen tehtyä, eihän niissä kyllä tosin mitään ongelmaa ollutkaan kun on aika vahva paikallaan olo opetettu. Tällä kertaa vaan haukkui sen kokoajan kun oli pöydällä ja alastullessa lähti heti moikkailemaan narttuja... Hermot ei oikeen kestänyt Teslan toikkarointia ja parin autoon laiton jälkeen lähdettiinkin pois kokonaan.

Pitänee hieman tutkiskella tuota piikkiä ja lukea kokemuksia muilta, jotta saa jonkinlaisen käsityksen siitä onko se ylipäätään järkevä toimenpide tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti