lauantai 2. huhtikuuta 2011

Teslan keinua

Tänään oli taas tuttuun tapaan agilitytreenit edessä, valitettavasti Maija ja Jouko eivät päässeet töiden takia (kuten melko usein on käynyt). Mutta nyt on jo Tesla tajunnut että se on kivaa ja alkaa kivasti pitää älämölöä niin kuin ennen kun oltiin etsintämetsille menossa.

Tänään oli uutena esteenä vuorossa keinu, tämä este on varmasti tulevaisuudessa Teslalle haaste. Jouduttiin treenaamaan tänään huonommalla keinulla ja siinä oleva vaneri ei ole yhtään Teslan mieleen ja aina sille astuessaan ottaakin kynnet vahvemmin esiin... tämän jälkeen onkin tosi vaikeaa se pysyminen siinä keinulla :D No ihan hyvä toinen tutustuminen keinuun oli tänään, kauhea kiire tuolla koiralla vaan on joka paikkaan, vähän malttia niin saattaisi mennä esteet vähän paremmin.

Tesla vakavana
Huomasin taas kun tehtiin muutamia harjoituksia missä oli useita esteitä peräkkäin, kuinka oma ohjaaminen on kyllä melko ala-arvoista. Käskyt tulee liian myöhään, namit on ihan missä sattuu, naksut tulee miten sattuu... koira haluaa kyllä jatkuvasti tulla mun vasemmalle puolelle, tätä pitänee hieman treenata... :D

Parhaiten alkaa tessulla kyllä menemään tuo A-este, hypyt, puomi ja putket. Keppien ja keinun kanssa joudutaan kyllä vielä tekemään töitä tunti jos toinenkin :-)

Hyvin jaksoi Tesla taas tunnin treenata, vaikka kasvihuoneessa oli jotain +20, alkaa näköjään itellekin tulemaan jo hiki noissa treeneissä, mikä on ihan positiivista =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti