lauantai 30. huhtikuuta 2011

Teslan vappuaatto

Taas mentiin agilityyn, ihan vaan vaikka olikin tosi huonoja kokemuksia edellisiltä kerroilta. No päätin ottaa "kovat" keinot käyttöön ja kun Teslan päästi radalle vapaaksi niin huusin kyllä niin kovaa noita komentoja sille että jokainen kasvihuoneessa kyllä tiesi mitä Teslan pitäisi tehdä... ja yllätys yllätys... kovaa huutaminen auttoi sen verran, että komentojen ajan Tesla piti jopa jonkinasteista kontaktia ja teki esteitä varsin hyvin, siihen nähden, että viimeksi lähdettiin kesken treenien pois ja sitä edellisellä kerralla kaikki aika käytettiin haukkumiseen ja nuuhkimiseen.

Kasvihuoneen osalta olikin nyt viimeiset treenit ja itseasiassa alkeiskurssikin oli Teslan osalta tässä kun ei päästä seuraavalla kerralla mukaan. Kasvihuone onkin jo näihin aikoihin todella kuuman hiostava, Tesla läähätti kokoajan ihan todella paljon eikä tietenkään suostunut juomaan vettä juuri lainkaan, päädyin jäähdyttelemään sitä kaatamalla vettä sen päälle.

Olin todella yllättynyt että Tesla oli selkeästi kehittynyt keinun kanssa ja puomikin oli hyvin hallussa kunhan vain ohjaaja osasi paremmin näyttää mitä halusi :-) Hypyt oli melko laiskoja, mutta siellä olikin niin ihana bordercollienarttu jonka kanssa Tesla selkeästi haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta. :-P
Keppien kanssa päästään kesällä tekemään enemmän hommia, kuhan laiska isäntä saa hitsailtua keppitelineet. Ainakaan tällä hetkellä noissa agility-treeneissä kun ei voi opettaa mitään uutta, vaan kyseessä on vain vanhojen kertausta.

Agilityn jälkeen olikin Teslalla vuorossa olla pihakoira jonkinaikaa, hyvin suoriutui tehtävästä... haukkui vain lapset jotka kävelivät tiellä, muut saivat liikkua rauhassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti