perjantai 3. tammikuuta 2014

Hienoinen updeittaus

No onkin joku tovi siitä, kun on viimeksi blogia päivitetty.

Ja paljon on tapahtunut, eli koirapuolella on käynyt tosiaan niin, Maija ja Jojo nousivat kuin nousivatkin kakkosiin, Jojo näköjään unohti välillä miten ne rimat alitetaan... :) Nyt taas pitkän tauon jälkeen mennäänkin kisaamaan koko konkkaronkka kakkosten kisoihin. Loppukesästä meidän laumaan asteli myös uusi jäsen, Bordercollie Hikka (Piggyland's up in class leidi) joka on osoittautunut varsin mukavaksi tapaukseksi, niin kotona kuin harrastusten parissa.  Hikka on pääasiallisesti Maijan koira, joten minä olen tyytynyt lähinnä rapsuttelemaan ja sylissä pitämään sitä :-)

Hörviäinen ja Hikka

Koirarintamalla myös ikävämpiä uutisia on, että jouduimme luopumaan Hörviäisestä, pitkän harkinnan ja tarkkailun jälkeen. Hörviäisellä kun on ollut aina vahtiviettiä aikasta paljon, niin kävi suojelemaan Maijaa myös meidän pojalta Tuomakselta. Emme voineet ottaa sitä riskiä, että jotain vakavaa tapahtuu ja ylläpitää sitä jatkuvaa stressiä mikä siitä syntyy, niin päätimme luopua Herra Hörviäisestä! Hörviäinen muutti ihanien ihmisten luokse maalle kanavahdiksi ja on omaa tointaan hoitanut tarmokkaasti!

Muutoin onkin kiirettä pitänyt, ollaan päästy muuttamaan vihdoin meidän omalle maatilalle! Vanha maatila osaltaan selittääkin näitä kiireitä mitä on ollut, ei meinaan ole ihan kauheasti noita vapaa-ajan ongelmia, että mitä tekisi.. enemmänkin noita "mistä alottaisi"-tyyppisiä ongelmia :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti