sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuoden agilityn aloitus

Noniin, tulipahan pitkästä aikaa, lokakuun jälkeen startattua kisoissa. Viretila oli hieman arvoitus, mutta kylläpä tuli positiivisesti yllätyttyä. Tulokseksi tuli kahdelta radalta HYL sekä LUVA sijoittuen toiseksi.

Positiivista oli kyllä, että molemmilla radoilla oltaisi keretty ihanneaikaan, etenemät oli jotain 3,4 - 3,5m/s, mikä on kyllä nyt kakkosluokan radoilla ollut iha hyvä saavutus.

Ekalta radalta tosiaan tuli HYL, mutta vauhti oli paljon parempi kuin toisella, mutta tyhmä ohjausvirhe A:n ja putken erottelussa... ja sinne A:llehan se sitten ryntäsi, ei tullut mieleenkään, että menisi sinne :-D

Toinen rata oli noin Teslan kulun osalta vähän heikompi, mutta ohjaukselta ainakin varmistelevampi, vaikka unohdin radankin keskenkaiken, meni ihan hyvin loppujenlopuksi. Kepeille vaan pitäisi saada sama treenivauhti, siinä saataisiin muutama sekunti aikaa pois...Mutta LUVA tuli, ja sitä on kyllä mukava mutustella nyt, kun alla on kuitenkin jo aika monta yliaikanollaa kakkosista. :-)1 kommentti:

  1. Eka radalla ihan mielettömän hieno vauhti, sehän meni kun treeneissä konsanaan! :) Hyvä tuo luva-ratakin oli, mutta ehkä se sun pieni varmistelu ohjauksissa sitten näkyi koiran vauhdissa?
    Onnitukset vielä luvasta!! :)

    (odotamme Maijan ja Jojon kisarapsaa!! ;) )

    VastaaPoista