sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Häiriöitä

Pienesti käytiin tänään treenamassa. Kokeilinpa siinä samassa tehdä niin, että otin Einsteinin sisään ja ilman hihnaa piti olla paikallaan kun Hikka ja Maija treenasi. No jopas, ei muuten niin ollenkaan pysynyt. No tämähän alkoi vaikuttaa hyvältä, nyt löyty häiriötekijä jolla saatiin paikallaolemiseen kunnon häiriö, ehkäpä tämä toimisi kontaktien kanssa myös... no... ei toiminut. Agsattiin yhtäaikaisesti niin, että Hikka esim. vapautettiin kontaktilta putkeen kun Einstein oli tulossa puomin harjan päältä. Siihen pysähtyi kuin tatti. :-D  Mutta jokatapauksessa kepeille ainakin myös hyvää häiriötreeniä kun toinen tekee jotain muuta ja oma koira tekee keppejä.. tää kyllä tuo ihan kohtalaisesti lisää mahdollisuuksia häiriön tekemiseen :)

No jokatapauksessa lähtötreeniin aika kova treeni kyllä tuo. Pitää treenata lisää tuotakin. Harmi kun todella harvoin vaan pääsee yhtä aikaa treenaamaan.

Teen nyt kyllä listan tuohon Strömfors varauksiin, mitä treenaa, miten treenaa, minkälaisia vaikeutuksia jne.  Kyllä tämä nyt taas varmaan tästä, kuhan taas kasailee itsensä ja motivaation treenaamiseen. Oli kyllä toisaalta niin hauskaa tänään treenaamassa, että eipä taida olla ongelmaa motivaation löytämisessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti