sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Heiluhäntien kisat 8.4.2017

Käytiinpä kisaamassa Sipoossa Heiluhäntien kisoissa. Neljän radan verran Anne Tammiksalun radoilla. Hänen radoillaan en ollut koskaan ennen käynytkään. Rataprofiilit olivat haasteellisia, vauhdikkaita ja hieman poikkeavia kotosuomalaisten tuomareiden ratoihin.

Olisihan se pitänyt arvata, kontaktit hajosi ensimmäisellä radalla ihan totaalisesti. Kiva sinällään, palautin A:lle kun varasti, otin puomin uudestaan kun _taas_ hyppäsi korkealta. Mutta ei korjauskaan näköjään auttanut mitään, läpi tuli. Kolmatta kertaa ei kehdannut käyä treenaamaan. Keinut meni ihan miten sattuu. Ai että ottaa päähän. Toinen Agirata olisi ollut ihan kohtuullinen, mutta puomi, sen jälkeen keinu ja sitten vielä kielto hypylle niin ekan virheen jälkeen seuraavalla 5 esteellä 15 virhepistettä... jeppistä. Mutta rohkeita vientejä uskalsin tehdä, siinä on menty todella paljon eteenpäin.

Jutagrassin pohjahan tuolla on, jostain syystä Einstein ei oikein osaa mennä tuolla alustalla. Oon aina huomannut että askeltaa vähän oudosti ja mitä väsyneemmäksi tulee, niin sen vaikeampaa on. Vähän on liikkuminen välillä semmosta töpöttämistä.

Kontakti treeniä siispä pitää taas lisätä. Pitää istua ihan alas ja tehdä joku suunnitelma tähän. En tiedä milloin lähden edes seuraavaksi kisaamaan. Sen verran nyt tuo ahistaa, että pitäisi saada kyllä toimimaan. Taitaa olla niin, että tän vuoden arvokisoille voi kyllä sanoa nyt hei hei. Koitetaan nyt lisätä tuota treenimäärää hieman ja vaikeuttaa vaan treenejä. Yksi on myös että, pitää varata tuolta Strömforsista hallia, että saa otettua jutagrassin alustalla isoa rataa. Luulen että osa ongelmaa on juurikin tuo, että kun treenaa pienessä hallissa, ei vauhdit pääse kasvamaan ihan täyteen vaan seinät tulee vastaan... Ei muuta kuin treeniohjelman tekoon. Onneksi on laatikko, jota voi treenata vaikka monta kertaa päivässä. Jos en näitä saa nyt toimimaan, niin voinkin varmaa siirtyä johonki rally-tokon puolelle.

Pistetään nyt vielä videokin, kisojen eka rata oli tämmönen, olisi pitänyt kepeille tehdä naamavalssi + jaakotus, niin olis kääntynykkin ehkä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti