tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hitausongelmia

Luokkanuosun jälkeen jotenkin lähtenyt tuo Teslan nopeus kisoissa laskemaan ihan tosissaan. En tiedä jännitänkö itse tuota suorittamista niin paljon, että tipautan sillä Teslan jollekin rauhoittelutasolle. Kuitenkaan treeneissä ei ole samanlaista hitausongelmaa havaittavissa.

Ollaan nyt kolmissa kisoissa käyty 2-luokassa ja jokaisesta on ollut tuomisena yliaikanolla.

Olen ollut tosi laiska kellottamaan noita suoritusnopeuksia, mutta otanpa nyt tavoitteeksi vähän kellotella ja videoida noita treenejä, jotta voi sitten verrata suoritusnopeuksia noihin kisasuorituksiin.

Ohessa viimeiset kisat ojangossa, joissa ekalla radalla tyhmä ohjausvirhe ja Teslan päälle juoksu, tokalla radalla kauhean hidasta meininkiä ja yliaikanolla ja sitten kolmannella radalla jo vähän vauhtia mutta taas ohjausvirhe ja tokaviiminen este ohi... tuokin kyllä ihmetyttää kun aika hyvin tuo treeneissä noita esteitä lukee. Selkeästi käsillä semmonen ramppikuume molemmilla :-D

Tesla kisaa 24.3.2013

Ja tässä seuraavana otos möllikisoista 22.3.2013

Onhan noissa jotain pientä eroa tuossa nopeudessa.. Toki tietysti myös eroa radan vaikeudessa, mutta mielestäni se ei selitä kokonaan tuota nopeuseroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti