maanantai 9. marraskuuta 2020

Kotkan isänpäiväkisat 8.11.2020

 Sattuipa blogin aktivoiminen sopivaan aikaan, kun heti kisoissa tehtiinkin tuplanolla. Oli kyllä jotenkin tosi hyvä fiilis mennä ja tehdä, oltiin tosi hyvin samalla aaltopituudella, niin kuin nykyisin melko usein ollaan, muutamia juttuja tuli taas treenattavaksi, esimerkiksi seuraavanlainen, eli periaatteessa aivan perus poispäinkäännös... sen verran harvoin käytän että ei kyllä pysäytyskontaktin (jonka Einstein yllättäen tällä kertaa teki) jälkeen oikeen meinannu lähtä oikein taittumaan... ei saatu kieltoa kumma kyllä. 


Toinen ehkä haastava kohta jota pitäisi vähän hioa, on seuraavanlainen. Eli tuon ensimmäisen putken jälkeen vähän hankala takaakierto, sen jälkeen suorahko putki ja serpentiiniin ja tiukka käännös. Yritin tehdä päällejuoksu + inin tuohon kohtaan 6 + 7 ja olisinkin oikeastaan kerennyt, mutta en ottanut koiraa haltuun tarpeeksi putken jälkeen ja Einstein juoksi kutosesta ohi. Uusin kohdan ja vakuutuin että se oli mulle ihan oikea ohjausvalinta, lisää vaan kovavauhtisia treenejä. 


Alla vielä kaikki radat videoina!

2 kommenttia:

  1. Luen tälleen tosi jälkijunassa sunkin blogia, mut täytyy sanoa, että ainakin ton sun kisavideon perusteella toi sun suunnittelema päällejuoksu tuntuisi olevan aika haastava, ainakin tohon kohtaan rataa. Toki ainahan ehtii vaikka minne jos pystyy juoksemaan kovaa :D

    VastaaPoista
  2. Joo haastava kyllä, mutta tykkäänki haastaa itteäni =) Ja tosiaan, kyllä se olis onnistuessaan ollut varmasti nopein tapa se viedä. Noo, lisää treeniä ni alkaa kisoissakin onnistumaan ;)

    VastaaPoista