sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Newtonin juoksari

 Kuten ehkä jossain postauksessa olen maininnut Newtonille tulee juoksukontakti. Tässä vaiheessa ollaan kotipuomilla jo ihan hyvällä mallilla, tai no, niin hyvällä kun tällä treenimäärällä ja tuon koiran päällä voidaan olla. 


Käännöksiä olisi varmasti pitänyt harjoitella ja ne tulee meille olemaan varmasti vielä melkoinen urakka. Tähän mennessä kuitenkin jouduttu tekemään niin paljon töitä sen eteen, että tämä asia olisi kivaa ja fantsua, että ollaan jätetty käännösten harjoittelu vähän taka-alalle. 

Ostinpa iänikuisen puhelintallennuksen sijaan tuommosen Zoomin 2QN 4K kamerankin. Hyvä keikkatallennuksien teossa, mutta kyllä se tuntuu toimivan tässä Agilityn dokumentoinnissakin. Saa ihan hyvin 1080p50fps kuvattua niin tulee noista hidastuksistakin aika sujuvia, tykkään. Ainut tietty miinuspuoli, että somettaminen on vaikeampaa, mutta pääasiassa nyt blogiin / youtubeen nykyään videoita teenkin, niin hyvä ratkaisu ja tuleepahan katsottua isolta ruudulta videot. Vielä vähän hakusessa editointisofta jolla olisi helppoa tehdä aikavertailuja yms. Tuo Coach's Eye ei tunnu ihan täysillä pelaavaan PC-ympäristössä...  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti